FAQ

Har du en fråga? Försök att hitta ditt svar här.

Vad kostar frakten?

Frakten inom Sverige kostar inget. Frakt till andra länder inom EU kostar 200 kr.

Skickar ni utomlands?

Ja, vi skickar till länder inom EU. Frakten kostar då 200 SEK.

När skickas min order?

Vanligtvis skickar vi din order inom 24 timmar. Gäller ej helgdagar eller semesterdagar.

När kommer min order?

Vi skickar din beställning spårbart med Postnord. Undrar du vart din beställning har tagit vägen rekommenderar vi dig att ta hem Postnords App. Där får du avisering direkt då vi bokat frakt till din order och du kan följa din order steg för steg. På detta sätt slipper du krångliga sändningsnummer, pappersavier och du kan snabbare hämta ut din beställning. Kan du inte se din order i Postnords app får du skicka oss ett e-postmeddelande.

När kommer min faktura?

Fakturan skickas till den e-postadress du angav i kassan då du gjorde din beställning. Den bör komma inom 2 vardagar efter det att vi har skickat din beställning. Fakturan kommer från Svea Bank. Har den inte kommit kollar du skräpkorgen.

Jag är ute efter en produkt som inte finns i ert sortiment, kan ni ta hem det?

Vi köper in en hel del produkter åt kunder som vi väljer att inte lagerföra. Skicka ett e-postmeddelande till oss så ska vi se vad vi kan göra.

Jag är på jakt efter en Spyderco Exclusive produkt, kan ni ta hem den?

Vissa produkter från Spyderco är så kallade ”exclusive”, de tillverkas och säljs exklusivt åt en viss återförsäljare. På grund av detta kan vi tyvärr inte ta hem dessa knivar.

Har ni några automatiska knivar som t ex stiletter?

Så kallade automatiska knivar som öppnas med ett knapptryck är tyvärr olagliga att sälja i Sverige och därför saluför vi inte dessa.

Har du fortfarande en fråga?

Var vänlig och skriv till vår e-post.